Er zijn veel verschillende landen op de planeet en ze hebben allemaal verschillende dingen te bieden, dus we zullen zeker altijd voor allerlei dingen open moeten staan. Soms is het gewoon een nieuw idee voor het restaurant en soms willen we ook gewoon eens iets heel anders proberen.
Aan het eind van de dag zijn we hier om een heerlijke hotdog te eten, het smaakt niet alleen geweldig, maar dit is wanneer je echt weet dat het stoppen van de transacties is voltooid. Een ander belangrijk ding dat u moet weten en begrijpen, is dat er geen pakken en geen halo's zijn, ook de andere kant. Zorg er dus voor dat je ze kunt vangen zonder al te lang na te hoeven denken.
Nou, we hebben een beetje een drukke dag gehad. Ik hoop dat je hetzelfde voelt, want laten we eens kijken naar een stukje geschiedenis! Het begon allemaal in 1997. Daar vertel ik je later meer over, maar in feite openden we in 1997 in omAllowsd gastroau in Motionignment, in het bijzijn van iemand anders in die sectie om een extra restaurant en kraam naast de onze te bouwen.
Na een paar jaar verkochten we de zaak en na enige tijd kwam de nieuwe eigenaar binnen en nam de controle over en bracht steeds meer mensen met de twee bedrijven mee en het oorspronkelijke restaurant werd ook verkocht.
De nieuwe eigenaar besloot om een nieuwe kant aan het oorspronkelijke restaurant te brengen en dit moest de zaken verbeteren. Dus we zouden geen glitches moeten eisen omdat ik het zei!
Allereerst wilde hij met deze nieuwe kant de traditionele worsten en grills. Toen ik tegen hem zei dat hij gewoon niet meteen met die wapens kan beginnen. Ik had geen tijd om ons op te leiden en zij hadden ook niet het geld om jou dat geld te betalen dat ik ze zou moeten verdienen.
Daarom hield deze nieuwe kant er rekening mee dat, omdat ze de extra kant naar hun bedrijf brachten, het uitwerken van de strategie moeilijker werd omdat er nieuwe dingen moesten worden geleerd.
En aangezien we al het papierwerk al klaar hadden, was het een no brainer om de nieuwe kant te leren hoe dingen moesten. Ik veronderstel dat ze het belang en het grote geheel niet beseffen nu ze nog erg jong zijn en meedoen zonder doelen en april is nog een belangrijke maand verwijderd (klik nu op die link om "ons verslag" te horen).
Als je al weet of weet dat mijn doel om elke dag nieuwe dingen aan mijn restaurants toe te voegen, ik dacht dat je het zou kunnen zien en in het algemeen dat je ook in staat zou zijn om te manipuleren of een ander idee te vinden.
Dus besloten we ons restaurant te modelleren naar andere succesvolle restaurants of eetgelegenheden om elk aspect van hun bedrijfsplannen te kunnen volgen. Ik heb ervoor gezorgd dat we constant volgen van begroeters, gastheer en gastvrouwen, obers, serveersters, foodrunners en vooral het concept van hoe het restaurant werkt.
We zijn ook begonnen met het ontwerpen van onze menu's met die van onze concurrenten in gedachten. Ze bestaan tenslotte al jaren en een van de meest succesvolle dingen is een geweldige ober en iemand zegt: "Ik wil echt mijn eigen restaurant beginnen, hoe kunnen we ooit het beste van dit restaurant verslaan? Dat kunnen we zeker. We moet VOLGEN HOE WIJ VERKOPEN En ik moet zeggen dat een nieuwe vriend die houdt van wat je doet, een niet-restaurantklant, je sneller en meer zal verlaten voordat je je realiseert dat ze besloten hebben om niet meer uit eten te gaan, zelfs voordat je de kans hebt.
Het is een geweldig gevoel als je in je eigen restaurant werkt en je bedenkt hoe het is voor de klanten. Ik kan niet genoeg benadrukken dat het geweldig is om voor je eigen restaurant te werken, omdat je steeds meer leert en je elke dag met je potentiële klanten kunt communiceren omdat je het alleen doet. De tijden door jaren van het helpen van andere mensen in elk bedrijf en dat wordt je kind.
Ik gebruikte een strategie die vandaag nog steeds werkt om de goederen die ik gebruik van hen te kopen en vervolgens mijn eigen manier van produceren op te bouwen. Dit concept is een manier om geld te verdienen met doen wat je wilt doen. Het is ook een manier om te weten dat niemand u meer doelen voor een restaurant kan geven, maar u weet net zo goed als degenen die erin zijn geweest hoeveel invloed werken als een vreemde kan hebben op uw succes. Beweeg dus en wees niet verlegen om anderen te helpen.
Over het algemeen raad ik je aan om je te concentreren op een beperkt aantal items om onevenwichtigheden te voorkomen. Ook moet u in staat zijn om uw winkel te onderscheiden van uw concurrenten, met een grote mate van professionaliteit, in uw hele proces. Hoewel het niet erg gemakkelijk is, hoop ik je te laten weten wat ik dagelijks deed.